Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

Co se Vám tu nelíbí ?
(1 shlédnutí) (1) host
Nový příspěvek do "Co se Vám tu nelíbí ?"
Jméno:
Předmět:
Úpravy:
B I U S Sub Sup Velikost Barva Spoiler Hide ul ol li left center right Quote Code Img URL Ebay  
Příspěvek:
(+) / (-)

Emotikony
B) :( :) :laugh:
:cheer: ;) :P :angry:
:unsure: :ohmy: :huh: :dry:
:lol: :silly: :blink: :blush:
:kiss: :woohoo: :side: :S
Další emotikony
 Opište bezpečnostní kód   

Historie tématu: Mizející příspěvky
Zobrazení předešlých 6 příspěvků - (příspěvky řazeny od nových ke starším)
Autor Příspěvek
Engineering Workforce Home to four Fortune 100 companies and 15 Fortune 500 firms, New Jersey is a hub of economic activity. Amongst the most profitable industries in the region, the IT sector is well-established in New Jersey and accounts for a significant proportion of commercial activity in the state.

According to recent statistics, IT employment in New Jersey has risen consistently since 2012, and it shows no signs of stopping. However, the composition of the workforce has evolved in direct correlation to the rise of the gig economy. With more workers eager to work on a project basis, businesses and individuals are benefitting from the changing employment landscape.

Read More: Engineering Workforce
moderátor Dobrý den,
foto se v nejbližší době objeví na našich stránkách.Jinak co se týká závodů....teď v neděli bude maškarní na lyžích a děti také budou soutěžit,jak v jízdě v brankách, tak i jinak.Určitě přijeďte, budou zde soutěže o maličkosti a zpetří to i příjezd pána Krušných Hor...KRUŠNOHOR v dobovém kostýmu na dřevěných lyžích.Určitě to bude moc hezké dopoledne. Závody se ještě jedny chystají následující týden,pokud bude sníh a určitě budete včas informováni. Sledujte naše stránky.
Přejeme Vám i Vašim dětem spoustu hezkých zážitků na našich sjezdovkách.
Michala V neděli jsme se zúčastnili s dětmi závodů. Moc se mi to líbilo a děti závodily jako na světovém poháru. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte v plánu udělat letos ještě jedny závody. Pokud ano, dejte alespoň týden dopředu vědět, určitě zase přijedem. Bohužel jsem neměla fotoaparát. Pokud máte ze závodů nějaké foto dejte je na stránky. Byla bych Vám vděčna

Jěště jednou díky za závody

Michala
Karel Carlosi používáš zbytečně sprostá slova a to se sem nehodí.
Myslel jsem, že jsi pochopil když je zmrzlej kopec a na něm 10 cm prašanu tak rolbovat nejde. Musí se počkat až napadne více sněhu nebo až sníh trochu slehne. A to rolbař udělal a odpoledne se jezdilo bezva. Pokud tobě vadí 10 cm prašanu a nejsi alespoň podprůměrný lyžař tak si lehni na kavalec a dej si ruku do nočníku a mysli si že jsi třeba na Klínovci.

Karel
moderátor Myslím, že ty sprosté výrazy si můžete nechat do hospody, rolba díky mrazu ráno nešla natočit a hned po dobití vyjela a kopec byl upraven. Je to pouze technika a myslím, že se to stát může a určitě Vám to na kopci bylo sděleno. Nehledě na to...v pátek a následně v sobotu ráno byl kopec upraven a po projetí několiky lyžařů byl jako by byl celou zimu neupravovaný, typ sněhu, který napadl je dost těžké upravit, aby vydržel po celý den.
karlos ovšem co nechapu je stav sjezdovky v nedeli. . . . to jste se snad posrali ne ?. . . .