Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

běžecké stopy
(1 shlédnutí) (1) host
Fórum skihamry.cz | Nápady na zlepšení
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Téma: běžecké stopy
#106
Re:běžecké stopy Před 14 rok, 2 měsíce  
Dobrý den,
blíží se konec zimy a mě nezbývá nic jiného, než trochu zrekapitulovat uplynulou sezónu. Když tak zpětně čtu zdejší příspěvky, je mi z toho smutno. TJ v dobré víře zřídila diskuzní fórum, určitě si přála, aby se zde objevovaly příspěvky jak kladné, tak záporné.Tak i rady a podněty. Zatím celé fórum vyznělo jako jedno velké urážení, napadání a stěžování si na cokoliv a na kohokoliv....mentalita českého národa se nezapře.Z pravidla bývá, že ten, kdo si nejvíc stěžuje, sám toho moc nedokázal. Ani já nepatřím k lidem, kteří se příliš angažují a jsem spíše konzument, než zprostředkovatel a proto si myslím, že mi nepřísluší někoho odsuzovat, ponižovat a urážet.
Chci jen říct, že kdykoliv jsem letošní sezónu v Hamrech byl i s rodinou, byl jsem spokojen, to, že někdy byla upravena sjezdovka míň, než by člověk chtěl, to se přeci stát může, nehledě na to, že jsem sám byl svědkem toho, že rolbař ležel pod rolbou v 20 ti stupňových mrazech, pak vyjel na kopec, upravil ho a po projetí pár lyžařů jeho snaha vidět nebyla. Docela jsem ho v tu chvíli litoval. A pak se najde nějaký chytrák, který vše šmahem jedním jediným takovým to napsáním zhatí a všichni si myslí, že to tu je špatné.
Zrovna tak pán, který se stará o rolbu na úpravu běžeckých stop. Smekám před ním, jet se starou rolbou v noci několik hodin, pak přijde vítr a práce ?? kde je ? a v tu chvíli půjde na běžky zase takový chytrák a řekne....Ejhle..stopy se neupravují .... pak třeba jeden den padá, stopy jsou projety a do druhého dne opět zapadnou a rolbař jede opět. Možná řeknete, vždyť je za to placen, ano, ale ..... věřte, za ty peníze by jste to nedělali.. v mrazech opravovat stařičkého veterána, na kterého jsou určitě problém sehnat náhradní díly a nemít za to ani korunu? To dělají lidé, kterým opravdu záleží na druhých lidech, aby se svezli, podívali se do přírody a vyčistili si hlavu. Tito lidé, kteří se takto starají, věřte, moc čistou hlavu nemají....těch starostí.... ne , nezávidím.
Chtěl bych tedy za celou svojí rodinu moc poděkovat všem, kteří se letos v Hamrech starali o nás, konzumenty. Neměli to lehké, ono po přečtení takových urážek, Vám řeknu, já bych s tím praštil....a až se to jednou stane, vzpomeňte si na má slova.....pro lidi už se toho moc neudělá, lidem totiž na druhých vůbec nezáleží.
Proto přeji Hamrům víc takových lidiček, kteří se snaží povětšinou ze svého času utrhnout a věnovat ho ke spokojenosti druhým a doufám, že je to nepřestane bavit. Přeji nám, kteří si jedou do přírody a na lyže odpočinout,hodně takových hodných lidiček a těm urýpaným a nespokojeným ????? ať jedou o dům dál, věřte, všude najdou chyby, ale myslím se, že by měli začít především u sebe. Jedno takové přísloví říká : "Nelez na sluníčko, když máš sám máslo na hlavě "
Vůbec bych se nedivil. kdyby TJ své diskuzní fórum zrušila, je jediná a myslím, že jí to víc ublížilo, než prospělo.
Hezký zbytek zimy a příští rok nashledanou.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Jiří z Karlových Varů

Reply Quote
 
Nahoru
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Moderátoři: admin, eva