Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

Neumíte se dohodnout? Nechápu!
(1 shlédnutí) (1) host
Fórum skihamry.cz | Co se Vám tu nelíbí ?
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Téma: Neumíte se dohodnout? Nechápu!
#117
Re:Neumíte se dohodnout? Nechápu! Před 14 rok, 2 měsíce  
Pokud zde kritizoval i někdo od konkurence, tak je to smutné a nesouhlasím s tím. Na druhou stranu jsou lidé, kteří přijedou z daleka, nemají s tím nic společného a při kritice byly hozeni do jednoho pytle s konkurencí.

To, že se firmy vydávají za normální uživatele je bohužel v současné době běžné. Stává se, že třeba v diskuzích chválí výrobek firmy XY jako spokojení uživatelé a přitom to jsou zaměstnanci této firmy. Ale s tím, že by takhle pomlouvali třeba konkurenci, s tím jsem se zatím moc nesetkal.

Jinak si myslím, že by bylo škoda, aby lyžování v Hamrech zaniklo, ale do budoucna to opravdu pouze TJ a jejich skalní příznivci neutáhnou sami a budou se muset vydat vstříc i obyčejným zákazníkům, zvyklým na nějaký standart. Vykřikovat, že když se to těm lidem nelíbí, tak ať tam nejezdí je totiž cesta do pekel. Kromě toho, že nepřijedou ti nespokojení lidé, tak nepřijedou ani jejich peníze a ty potřebuje každý provozovatel přednostně. Pokud podraží například energie (a to podraží každý rok) a naopak ubude větší množství nespokojených návštěvníků, tak to bude pro TJ špatné, protože už nebudou mít pomalu ani na provoz. A pokud dramaticky zdraží, tak budou dražší než ostatní srovnatelná střediska a další lidé pojedou jinam - málokdo je takový patriot, aby platil znatelně víc za stejné nebo horší služby jen ze sentimentu. V té chvíli ale bude dost těžké přesvědčit další lidi, že mají utratit své peníze právě zde, když nebudou peníze na propagaci nebo nějaké investice.

Viděl jsem i reakce například ohledně běžeckých stop a je to určitě nepříjemné pro člověka, co mrzne několikrát týdně v té staré rolbě a nejraději by se po kritice na všechno vykašlal. Na druhou stranu chápu i člověka, který přijede po tom, co viděl ráno na Panoramě, že lyžařské stopy v Hamrech jsou upravené a brodí se tam ve sněhu.. A je pravda, že třeba tchán jezdí v Hamrech vždycky na běžkách a často se vrátil s tím, že na naší straně stáli stopy za prd a na německé se pěkně svezl. Nejsme adoptovaní Německem (jak psal někdo v diskuzi), na druhou stranu jsou z toho pak lidé rozmrzelí, když jinde to jde a tady třeba ne (jiná věc je, kde na to jinde vzali peníze a proč zrovna tady na to peníze nejsou).
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Petr

Reply Quote
 
#118
Re:Neumíte se dohodnout? Nechápu! Před 14 rok, 2 měsíce  
Panu Petrovi,
nevím,kam Váš tchán jezdí na stopy, ale letos byly stopy upraveny dle možností a sněhových a povětrnostních podmínek co nejčastěji.Pokud jsou v noci projety a již při zpáteční cestě rolby zafoukány ??? jak by jste to upravoval? Jezdí sem lidé z celého okolí, protože právě jinde stopy upraveny nejsou a v týdnu ani nemluvě.Nepoukazuji na stopy v Německu, tam je to bohužel úplně o něčem jiném, k tomu naše společnost bohužel ještě nedospěla a ani nedospěje, pokud si budeme neustále házet klacky pod nohy. Proto jestli tady byl Váš tchán jednou, dvakrát za zimu,mohlo se stát, že stopy pro sněhovou kalamitu zrovna projety nebyly, ale hned, jak to šlo, byly upraveny.Skalní běžkaři, kteří jezdí i v týdnu si tuto sezonu moc chválí. Jinak co se týká úpravy stop, je to plně v kompetenci města Nejdku a když Vám řeknu, že si místní radní dovolí i odmítnout sponzorský dar a mají v úmyslu i rolbu neprovozovat, možná i prodat???? Co pak budete na neupravené stopy říkat?Budete také nadávat TJ? A věřte TJ s úpravou stop nemá absolutně nic společného.
Jinak si myslím, že letošní zima nebyla...až na její závěr... právě příliš vstřícná, co se týká kvality a množství sněhu. Prachový sníh, který po celou dobu padal, byl docela dost velký problém pro kvalitní úpravu svahů a tak si myslím, že trochu pochopení by neškodilo a vůbec se nebudu divit, když TJ toto diskuzní fórum zruší, pouze ji poškozuje, protože dnes lidi chtějí senzace a nezdar druhých, z toho žijí a jsou nepřející,závistiví, proto si každý velmi rád přečte kritiku a před pochvalou zavírá oči....jo, takhle kdyby někdo chválil ty nepřející, to by se jim líbilo, ale takhle? Proč si nepřisadit, nepošťourat,neosolit jim to, vždyť to nic nestojí, že??.... Jak psal hlavní admin, toto forum TJ zřídila pro náměty, postřehy,rady....ale i pro kritiku, ale tu normální, ne takovou, že po jejím přečtení by si měla připadat jako totálně neschopná čehokoliv. Přeji tedy TJ dobrou příští sezonu a hlavně.... i spoustu kladně myslících a přejících lidiček, kteří si rádi přijdou zalyžovat.
Když se dívám na jejich stránky....tak si myslím, že se jim povedlo i hodně hezkých akcí, především pro děti a ty jsou bezprostřední, spokojené....dospělí, vemte si z nich příklad. Příklad z jejich bezelstnosti, nadšení, radosti ze života.....
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
běžkař z Nových Hamrů

Reply Quote
 
Nahoru
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Moderátoři: admin